Kolofon

O AVTORICI

Plujem.

Ker plujem gor in dol po valovih.

V mirnih in nemirnih vodah življenja.

ZAPISI

To mesto sem izbrala za utrinjanje idej.

Za nizanje misli, ki mi na trenutke prav nestrpno divjajo po glavi. Pa tudi za nizanje občutij, ki mi jih povzročajo ljudje, okolje in druge dimenzije.

Blog je bil ustvarjen zaradi želje po pisanju in zlaganju slovenskih besed v (ne)razumljivo skladno celoto.

KOMENTARJI

Žalitve in norčevanje iz drugih v komentarjih niso zaželeni. Avtorica bloga si pridržuje pravico, da komentarje, ki se  ji (po njeni oceni) zdijo žaljivi in nesramni, izbriše brez pojasnila komentatorju.

Komentarji na blogu, ki niso podani s strani avtorice tega bloga, ne izražajo njenega stališča, temveč izražajo stališča komentatorjev.

PRAVICA UPORABE

Vsi zapisi na tej blog strani so moje avtorsko delo. Enako velja tudi za vse fotografije, če niso drugače označene. Vsa dela, zapisi in fotografije drugih bodo namreč jasno označeni.

Prosim, da pri uporabi mojega besedila ali fotografij upoštevate zakonsko določena pravila o avtorskem delu. Zapisi in fotografije so lahko uporabljeni le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah. Pri vsaki uporabi mora biti kot vir navedeno Plujem (http://plujem.blog.siol.net).

Za vsakršno uporabo v komercialne namene je potreben predhodni dogovor, zato se, prosim, javite po e-pošti. Nedogovorjena in nedovoljena uporaba bo zakonsko preganjana.

Hvala za razumevanje.

KONTAKTNI PODATKI

Plujem.

Dosegljiva na plujem@gmail.com.

  • Share/Bookmark

 

Januar 2019
P T S Č P S N
« Feb    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategorije

od 06.02.2010

tumblr visitor stats