Tihe in mirne solze.

19.06.2012

*

Po licih mi tečejo tihe solze. Prišle so iz globine. Iz starega spomina, ki se je zbudil na koncertu Deve Premal.  Tam sem v trenutku začutila zlitje s tabo. Zlitje, ki je nekoč bilo večno. In na nekem nivoju še vedno je. A ne v tem življenju. Tukaj je le povezava, ki si jo razlagava vsak na svoj način.

YouTube slika preogleda

Jaz te čutim v vsaki celici, ti mi dopoveduješ, da si moje izkustvo. Da sem premlada. Da to ni najina pot. In sprejemam. Razumem. Spuščam vse svoje želje. Nimam pričakovanj. Samo sem.

A danes mi tečejo solze. Čisto tiste so. In čiste. Drugačne kot kadarkoli do sedaj. Ne čutim se zapuščena, niti osamljena. Ne čutim izgube. Čutim samo povezavo. Globoko povezavo. In utrinek starega spomina se mi sprehaja po mislih kot nekaj, kar je bilo včasih večno.

Pa ni telesno. Niti seksualno. Samo čutim te. Čeprav se danes umikam. Sama pri sebi.

Umikam se iz strahu, ker si ne znam razložiti privlačnosti, ki jo čutim do tebe. Privlačnosti, ki je mogočna. Globoka. Na nekem posebnem nivoju. Ne znam je razložiti. Samo čutim jo.

Bega me.

Ker mi govoriš različno. Po eni strani mi poveš, da se ti nekatere stvari dogajajo prvič in da je med nama močna povezava, po drugi pa mi navržeš primere, ki mi jasno povedo, da ti ne ustrezam. Da nisem dovolj…

V sebi sem mirna.  Tudi solze so mirne. Niso ihta. Niti panika. Samo tečejo. Od vseh čustev, ki jih čutim in slik, ki mi plešejo pred očmi od koncerta naprej.

Kaj takšnega nisem še nikoli doživljala. Niti nikoli občutila. Še nikoli mi ni bila dovolj samo misel na nekoga. Pri tebi mi je. Dovolj mi je, da zaprem oči in pomislim nate.

In ko si rekel, da si stalno ob meni. Si. Čutim te. Čutim te v sebi. V celicah.

*

Sinoči si mi rekel, da še ni čas, da bi razumela najino povezavo. Da jo bom, ko bo čas za to.

Verjamem, da bo res tako.

Vse se bo ob pravem času razkrilo.

Tudi moje mirne in tihe solze.

* YouTube slika preogleda

*

 • Share/Bookmark

V kategoriji dnevnice, tisto moje novo, turkiz, življenje Tagi: , , ,

 

3 komentarjev Dodaj komentar

 • 1. zaria  |  19.06.2012 ob 18:13

  zaria

  Čudovito!

  Ob teh besedah res lahko začnem verjeti v neko silo, ki združuje. Sreče ti želim! :)

 • 2. zaria  |  19.06.2012 ob 18:14

  zaria

  Še en komentar oz. prošnja, ker ti drugače ne morem poslati. Vidim, da imaš na strani števec obiska. Sama sem že večkrat poskušala z namestitvijo, pa mi ne uspe. Bi mi lahko pomagala? puppy eyes

 • 3. Plujem  |  23.06.2012 ob 01:40

  Plujem

  Zaria – Hvala. Tudi jaz tebi želim sreče in polno ljubezni. Ljubezen je najmočnejša sila v vesolju. Za števec pa sem ti pisala na gmail, upam, da si dobila. LP.

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback na to objavo  |  Prijavi se na RSS komentarjev


 

Junij 2012
P T S Č P S N
« Maj   Jul »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategorije

od 06.02.2010

tumblr visitor stats