Gola telesa za boljše vreme? :)

17.03.2010

Razgreta moška telesa, ki napol gola v divjih ritmih poplesujejo na odru, pred njimi pa trume kričečih žensk, ki se ob pogledu na izklesana telesa slinijo in trudijo priti čim bližje prvi vrsti. V čem je smisel?

Ko so pred leti v Slovenijo prvič prišli slavni Čipendejls (beri: Chippendales :) ), sva s prijateljico po mnogih letih druženja imeli prvo nesoglasje. Bila je namreč osupla, ker nisem hotela z njo na predstavo ameriških slači-fantov. Nekaj časa me je prepričevala, nato pa je ugotovila, da je moja odločitev dokončna.

Pa to, da sem takrat imela resno vezo, niti malo ni vplivalo na to, da nisem šla. Enostavno ne vidim smisla v tem, da bi šla v dvorano polno vreščečih žensk in se trudila dobiti “posebno obravnavo” na odru. Kaj točno se tam dogaja in če se fantje res slečejo do golega, ne vem. In me niti ne zanima. Vse, kar vem o teh rečeh, je to, kar sem videla na TV, ko so predvajali kakšno reklamo/novico. Kljub vsemu pa se mi tovrstne “zabave” zdijo nepotrebne in popolna izguba časa.

Ne rečem, da mi gledanje striptiza ni všeč. Seveda mi je, vendar samo, če ga izvaja moj izbranec. Ker vem, da je namenjen meni. In ker vem, da si ga bom potem lahko tudi privoščila.

Vse druge variante slinjenja, četudi samo od daleč in z očmi, okoli nekih tujih tipov se mi zdijo pa popolnoma nesprejemljive. Nezanimive. In tudi odbijajoče. Me pa vsekakor zanima, zakaj ženske hodijo na takšne predstave. In kaj od tistega potem imajo? Jih tista predstava tam tudi zrajca?

YouTube slika preogleda

Meni se zdi, da bi bila “moja pipi” ravno tam popolnoma imuna na vse moške “hormone”, ker bi vedela, da niso namenjeni njej. :)

Sploh pa ne vem, kaj naj bi bilo tako privlačnega na izklesanih telesih, ki se kar cedijo od olja in nadutosti. Je pa res, da ima vsak in vsaka drugačen okus. In popolnoma prav je tako. :)

Omeniti moram tudi, da je (ženski) striptiz priljubljen tudi pri moških. Kdo  (moški ali ženske) se bolj “slini” nad izvajalci, ki plešejo samo zaradi denarja, je težko (ali pa celo nemogoče) oceniti. Po poročanju “udeležencev” so ženske vsekakor tiste, ki ob pogledih na razgaljena moška telesa bolj kričijo. Moški naj bi tovrstne predstave namreč gledali bolj “tiho”. Razlike pa naj bi bile tudi v “sodelovanju”. Več žensk kot moških naj bi si želelo  sodelovati v posebnih “igrah za udeleženke”. Moški pa naj bi pri “ogledu” zapravili (zataknili) več denarja.

Posebna oblika striptiza so tako imenovani “peep showi“, ki se jih da “kupiti” tudi v nekaterih erotičnih trgovinah. In pa “privatni striptiz“, ki se najpogosteje organizira  ob fantovščini ali dekliščini. Njegov namen naj bi bil, da si bodoči mož, oziroma bodoča žena še zadnjič “privoščita”. “Privoščita kaj?”, je moje vprašanje.  Je gledanje nekih tujih golih teles res poseben užitek? In, nadalje: “So po poroki užitki res le še preteklost?”. Res, da nisem poročena, vendar se mi zdi, da se lahko v vezi, kjer se dva dopolnjujeta in obojestransko razvajata, erotični naboj ohrani tudi do pozne jeseni.

Trenutno najbolj popularno razkazovanje golega telesa pa naj bi bilo ob vremenski napovedi. Napovedovalke se med napovedovanjem različnih prognoz slečejo. Nekatere tudi do golega. V Sloveniji zaenkrat takšnega striptiza še niso zabeležili, v nekaterih sosednjih državah (npr. Hrvaški) pa že. Me pa zanima, če se bo tudi kakšna od naših vremenark opogumila in slekla. :) Sicer ne vidim smisla v takšnem početju. Niti razlogov. Zato me zanima, če je to zgolj zaradi reklame TV-ja? Dokazovanja, da si upajo? Lastnih fetišev? Podiranja “nekih” tabujev? Želje po “nečem novim”? Česa drugega? Ali “zgolj” zaradi “klicanja” boljšega vremena? :mrgreen:

Seks in golota sta seveda popolnoma naravni in sprejemljivi stvari in če bi ljudje več pozornosti namenjali erotičnosti kot nasilju, bi bil svet takoj lepši. Kljub vsemu pa se mi zdi, da je slačenje v primerih, ko ga ljudem na nek način “vsiljujejo”, neprimerno. Tudi zaradi otrok. Pa nisem neka “zategnjena” ženska. Daleč od tega. Seks in (skoraj) vse, kar je povezano z njim, sprejemam kot nekaj čudovitega. Vseeno pa se mi zdi, da je potrebno ločiti, kaj je sprejemljivo za množico in kaj naj bo na voljo tistim, ki to želijo videti (kupiti). Vsekakor bo odzive Slovencev in Slovenk v primeru slačenja naših vremenark zelo zanimivo spremljati. Glede na “paniko”, ki so jo nekateri zagnali zaradi Playboyjevega jumbo plakata, ki je predstavljal žensko z golimi prsmi, je pričakovati, da se bo ob takšni “akciji” naša mala državica pošteno “stresla”. :) Kajne? :)

Vir fotografije neznan.

 • Share/Bookmark

V kategoriji ona-on, tisto moje novo, vremenska slika, življenje Tagi: , , , ,

 

12 komentarjev Dodaj komentar

 • 1. Blazz  |  17.03.2010 ob 22:07

  Blazz

  joške so zakon!

 • 2. Don Marko M  |  18.03.2010 ob 08:47

  ma jaz sem v živo že gledal tako ženski, kot moški striptiz….in razlika pri publiki je bila očitna….medtem, ko so moški, ki so gledali ženski striptiz nemo srebali pijače pred seboj, so po drugi strani ženske čisto brez alkohola začele vriskati (pa ne vse) že ko je tip stopil na oder….seveda sem najprej pomislil kako srečni so tipi teh žensk, da jih imajo…. ;)

 • 3. lordwales  |  18.03.2010 ob 13:06

  Razmišljaš kaj o temu, d abi tvoje pisanje, vedno nekoliko začinjeno, poslala urednikom kakšne od bolj pikantnih revij?

  Mislim da ne bi rekli ne, lahko ohraniš anonimnost, pa še percej bis eti lahko poznalo na trr računu. Poleg moralne slave.

  Če bi se teh objav nabralo pa celo službo lahko pustiš.

  Razmisli!

 • 4. Plujem  |  18.03.2010 ob 20:15

  Plujem

  Blazz – Kakor za koga. :)

 • 5. Plujem  |  18.03.2010 ob 20:15

  Plujem

  Marko – In zakaj bi bili srečni? Pa ne da misliš, da je doma enako. :D

 • 6. Plujem  |  18.03.2010 ob 20:16

  Plujem

  Lordwales – Me prav zanima, kdo bi za takšne zapise plačal. :)

 • 7. Don Marko M  |  18.03.2010 ob 20:37

  ja srečni zato, ker doma ni enako…. :)

 • 8. Plujem  |  20.03.2010 ob 10:58

  Plujem

  Marko – Hehe. :)

 • 9. Bob8  |  20.03.2010 ob 13:55

  Jst pa striptis kar sam s sabo zganjam pred kopalniškim ogledalom, bi bilo za kakšno tudi zelo zanimivo.

 • 10. Plujem  |  22.03.2010 ob 09:20

  Plujem

  Bob8 – Ti si kar privošči. :)

 • 11. ANA D.  |  31.03.2010 ob 09:19

  hm……mislim, da moram tud jaz napist svoje mnenje…

  SE popolnoma strinjam s teboj, neke stvari pripadajo samo partnerju, oz. so intimne….striptis je zame na nivoju nižjekakovosti…..mesa…..

  Osebno nisem za…..bila in nikoli ne bom….ne rečem, če bi imela partnerja in bi mi ga zaplesal kot postopek osvajanja, pred ta glavnim činom, bi vrjetno bila počaščena…..ampak tudi brez tega sem tu….

 • 12. Plujem  |  4.04.2010 ob 08:17

  Plujem

  Ana – Takšne predigre (z obeh strani) vedno popestrijo dogajajnje. :)

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback na to objavo  |  Prijavi se na RSS komentarjev


 

Marec 2010
P T S Č P S N
« Feb   Apr »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategorije

od 06.02.2010

tumblr visitor stats