Prvič in znova – nadaljevanje

27.01.2010

Poljubil me je in moj jeziček vzel v svoja usta. Objel me je. In me povabil…

…na kosilo. Da bi dorekla poslovne reči, je rekel. “Navsezadnje si zato prišla, a ne?”, me je nagajivo pogledal. “Da, seveda.”, sem se hitro zbrala. Zaprla sem pašček in si popravila krilo. V glavi mi je kar odmevalo. V nosu sem še vedno sem čutila njegov vonj in telo mi je od večkratnih orgazmov še vedno dregetalo. Toliko časa je minilo, odkar sem se ga nazadnje tako dotikala. Toliko mesecev je preteklo, odkar mi ga je tako močno zaril in odkar sva se zibala v sunkih naslade. Oh, kako sem pogrešala njegov vonj. Njegova koža je tako dišeča. Narahlo sem se obrnila in ga pogledala. Malce je že osivel. A še vedno je bil tako privlačen. S pogledom sem zdrsnila na njegovo levico in videla, da je “gola”. Brez prstana. Uf. Kar pogrelo me je. Morebiti je pa še…”A greva?”, je prekinil moje misli. Pobrala sem torbo in mu sledila iz pisarne. Zdelo se mi je, da naju tajnica prav skenira s pogledom. Na usta se mi je prikradel rahel nasmešek, saj sem vedela, da mi na licu sigurno piše, da so moje telo ravnokar prežemali močni orgazmi in on, ki…”No, pa pojdiva.”, je znova prekinil moje misli. Na hitro sem odzdravila ter zaprla vrata. Na poti navzdol sem se poskušala zbuditi. In umiriti. A srce mi je noro nabijalo. Vedela sem, da me znova vleče “noter” in da je bil trud vseh preteklih mesecev, ko sem ga prebolela, zaman. Še vedno je bil v meni. In sedaj je bil tudi ob meni. Tako dišeč.

Usedla sva se v avto in se spogledala. Za trenutek sva obstala, nato pa se znova znašla v vročem poljubu. Zdelo se mi je, da se najine ustnice popolnoma ujemajo. Prijel me je in me privil k sebi. Kar topila sem se. Misli so mi kar divjale, a hkrati so bile popolnoma mirne. In povezane z njim. Čez nekaj časa se je zravnal in prižgal avtomobil. Brez besed je odpeljal. Pripela sem se in se poskušala spomniti, kaj “pametnega” bi povedala. Molk je prekinilo zvonenje telefona. Oglasil se je in povedal, da gre ravnokar na kosilo in da naj ga ne pričakujejo nazaj. Srce mi je kar zaigralo.

Ko je ustavil pred njegovim domom, sem vedela, da se bo še marsikaj dogajalo. Bila sem pomirjena. Vedela sem, da se je tudi njemu začelo znova “dogajati”. Brez besed sva vstopila in mirno zaklenila vrata. Za hip sva se molče spogledala, že nekaj sekund za tem pa sem se znašla v njegovem naročju. Odnesel me je v spalni kotiček in si me znova vzel. Tokrat počasi. In znova brez besed. Besede niti niso bile potrebne. Pogled je povedal vse. Veliko sva že doživela. In še vedno sva se dobro poznala. Način, kako se je z noskom naslonil na moj obraz, mi je izdajal, da tudi on še vedno čuti. Najini nežni dotiki in prsti, ki so se od vzburjenja rahlo tresli, so govorili, da sva znova “tam”. Da se znova čutiva in da je tokrat še toliko bolj intenzivno.

Počasi mi je odpenjal srajco. Vsak gumbek posebej. In za vsak odprti gumbek mi je dal poljubček. Nato mi je slekel krilo in se poigraval z mojim bodyjem. S prsti je drsel po gladko-čipkasti površini in mi z nekaj potezami osvobodil nabrekli bradavički. Sklonil se je in si najprej vzel levo. Z jezičkom je krožil okoli nabrekline, nato pa jo je vzel v usta in jo dražil z jezičkom. Medtem me je z levico dražil po desni nabreklinici in mi dovolil, da se med zibanjem z boki dotikam njegove zatrdline. Stegnila sem levico in ga otipala. Pokončen in mogočen se je bohotil v tistih elegantnih hlačah, ki so mu s svojo širino dajale možnost, da se preko boksark razbohoti do konca. Prijela sem ga za ličko in ga potegnila k sebi. Na svoje ustnice. Nato sem z desnico prijela svojo desno joško in si jo ponesla k ustom. Stegnila sem jeziček in se poigrala z bradavičko. Vedela sem, da ga to rajca in ni minilo dolgo, ko sta se najina jezička zapletla na njej in naju rajcala z dotiki. Medtem sem z roko poskušala osvoboditi njegovo batino. Tako zelo sem si ga želela znova prijeti. Mastnega in potrebnega. Zato sem se dvignila. Ga prevrnila na hrbet in osvobodila njegovega korenjaka. Slasten se je pokazal v vsej svoji lepoti. Najprej sem ga prijela z desnico in čisto nežno potegnila kožico navzdol. Sklonila sem glavo in mu dala poljubček. Čisto na vrh glavice. Za pokušino. Pogledala sem ga v oči in videla, kako si želi, da bi ga sprejela celega. Kar drhtel je. Božal me je po glavi in mi rekel, naj si ga vzamem.

Sklonila sem glavo in iztegnila jeziček. Najprej sem ga navlažila. Nato pa z ustnicami objela glavico. Za hip sem postala in ga pogledala. Z rahlim potiskom na glavo mi je pokazal, da si želi še več. Zato sem se nagnila naprej in se z ustnicami popeljala do jajčk. Kar zaječal je. Dvignila sem se in ga pohotno pogledala. “Še”, je rekel, “še ga daj”. Zato sem ga z ustnicami znova objela. Vendar tokrat samo glavico. Spodnji del uda pa sem prijela z desnico. Ko je bila glavica skrita, sem začela z jezičkom raziskovati njen rob. Ko sem začutila, da si želi, sem glavico močno objela z ustnicami. In “posesala”. Močno, a z občutkom. Kar priklenila sem jo v svoja usta. Vmes sem se z jezičkom sprehajala po nabreklini in risala različne vzorce. Istočasno sem prstke leve roke  razvajala na njegovem gladkem presredku in risala vzorce naslade od jajčk do njegove odprtinice. V določenem trenutku sem popustila oprijem z ustnicami in se znova spustila do njegovih jajčk. Spet sem za hip postala, nato pa mu jih podražila z jezičkom. Znova je zaječal in pritisk njegove roke na mojo glavo je postal močnejši. Nežno se je začel zibati v bokih in mi ga počasi in previdno nabijati v usta. To me je noro rajcalo. Mucka se mi je ves čas noro mokrila, zato sem se obrnila in se nasadila na njegovo nogo. Ko je začutil mojo vročo in mastno pičko, mi ga je še močneje, a še vedno počasi, porinil. Globoko. Do jajčk. Zapirala in odpirala sem oči in se prepuščala trenutku.  In njemu. Želela sem okusiti vsak trenutek, ko je paradiral v mojih ustih. Vmes pa sem se z levico vse bolj zahtevno bližala njegovi odprtinici. Vsakič, ko sem jo nežno podražila s prstkom, je še dodatno zaječal. Razširil je noge in jih v kolenu malce pokrčil. Pripravil se je. Nato me je z obema rokama nežno prijel za glavo in…

1. del, 2. del

OPOZORILO: Vse podobnosti domišljiske erotične zgodbice z realnimi dogodki in osebami so zgolj namerne. :) Če se v zgodbici prepoznate, to počnete na lastno odgovornost. :)

 • Share/Bookmark

V kategoriji sex, tisto moje novo, zgodbe, zgodbice Tagi: , , ,

 

6 komentarjev Dodaj komentar

 • 1. mayafaweks  |  27.01.2010 ob 17:16

  mayafaweks

  Ja, nadaljevanje je super. Želim še veliko podobnih dnevov.

 • 2. Plujem  |  27.01.2010 ob 23:21

  Plujem

  mayafaweks – Hvala. :) Kakšno bom pa še zapisala. :)

 • 3. Maži  |  28.01.2010 ob 05:23

  Hm…vse preveč poetično in romantično opisano… Lahko bi napisala še kaj iz “reality” življenja…

 • 4. Plujem  |  28.01.2010 ob 10:20

  Plujem

  V vsaki zgodbici je tudi del realnosti. :)

 • 5. Jaka  |  23.07.2011 ob 07:04

  Ena najboljših in najbolj doživeto napisanih erotičih zgodbic, kar sem jih bral. Svaka čast avtorici.

  Najboljši del pa je tole:

  “!Mucka se mi je ves čas noro mokrila, zato sem se obrnila in se nasadila na njegovo nogo.”

 • 6. Plujem  |  24.07.2011 ob 23:18

  Plujem

  Jaka – Hvala za pohvalo. :)

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback na to objavo  |  Prijavi se na RSS komentarjev


 

Januar 2010
P T S Č P S N
« Dec   Feb »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategorije

od 06.02.2010

tumblr visitor stats