Sprememba bo. :)

19.01.2010

Nekaj se mi dogaja. Ne vem še, kaj. A nekaj se pripravlja. Več znakov je za to. Najprej številke. Znova so se začele. Trojne ali večkratne. Osmice. Za katere sem z leti ugotovila, da pomenijo spremembo. Tokrat so same. Brez štiric, ki so jih običajno spremljale. Zato ne vem, kaj se bo zgodilo. A nekaj se bo.

Ker je tukaj še občutek v trebuhu. In manjši nemir. Ki je prijeten. Vendar zaradi njega kar nimam obstanka. Sploh z mislimi. Kar nekam mi divjajo.

Zato iščem še druge znake. Da bi me malce usmerili. Ker mi jih življenje siguno kaže. Samo vidim jih ne. Zato razmišljam. O sebi in o spremembah.

Najprej sem pomislila, da se bojim nove spremembe. A že hip za tem sem se opomnila, da mi trenutno stanje ni všeč, zato je sprememba pravzaprav zaželena.

In tokrat nekaj bo. Nekje. Morebiti tudi z nekom. Sem prej znova razmišljala o njem. Zaradi povabila. Nekdo me je namreč odkrito izbral in povabil. Zelo vznemirljivo. Vendar zaradi okoliščin ne bo akcije. Laska mi pa vseeno. :)

Sprememba je torej zaželena. Čeprav me je na trenutke malce strah. Strah pred neznanim. Ki običajno povzroča tudi odpor do sprememb. Lahko jih tudi omejuje. Zato ga poskušam pač sprejeti. Kot del začetka neke spremembe. Se z njim čim manj obremenjevati. Ter se prepustiti toku življenja, da me nosi. Po reki življenja. Čeprav na trenutke še vedno malce “soliram”. In rinem v svojo smer, četudi so znaki jasni.

Zato včasih malce potonem. Čolniček se pač prevrne. A potem znova splavam. Z manjšim zaostankom, a me kakšen vetroven dan znova odnese malce naprej. :)

Zato se tokrat še posebej veselim spremembe. :D Sem kar malo nestrpna. Si želim, da bi se začelo že kar dogajati. :) Da bi mi znova kaj začelo zaposlovati misli. In da bi zvečer znova zaspala polna novih upov in pričakovanj. :) ;) :D

Foto (c) David Reece

Foto (c) David Reece

 • Share/Bookmark

V kategoriji dnevnice, roža vetrov, tisto moje novo, življenje Tagi: , , ,

 

4 komentarjev Dodaj komentar

 • 1. mayafaweks  |  21.01.2010 ob 22:38

  mayafaweks

  Spremembe se dogajajo ves čas. Nekatere so nam že tako samoumevne, da jih sploh ne opazimo več. A pridejo tudi take, ki ti spremenijo življenje. Ali pa vsaj del. Definitivno naslednji akt. Držim pesti, da boš doživela čim prijetnejšo spremembo, s katero boš zadovoljna. Tako, ki ti bo pričarala nasmeh na obraz :D

 • 2. Plujem  |  22.01.2010 ob 10:23

  Plujem

  Mayafaweks – Ja. Takšno spremembo, ki mi bo zasukala življenje, sem mislila. Ker se mi zdi na trenutke, da sem kar v nekem krogu. :) Tudi tebi vse lepo.

 • 3. mayafaweks  |  22.01.2010 ob 19:31

  mayafaweks

  Stopi iz kroga in bodi izjema. Naredi nekaj… popolnoma neobičajnega zate. To je neka sprememba. Potem pa se prepusti toku… Kaj ti bo prinesel…?

 • 4. Plujem  |  22.01.2010 ob 22:22

  Plujem

  Mayafaweks – Hvala ti za spodudo. Veš. Točno takšno spremembo rabim. Nekaj novega. V sebi.

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback na to objavo  |  Prijavi se na RSS komentarjev


 

Januar 2010
P T S Č P S N
« Dec   Feb »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategorije

od 06.02.2010

tumblr visitor stats