Jutranje srečanje

8.10.2009

Dogodilo se je na hodniku. Zaslišala sem škrtanje ključavnice. Vedela sem že, da imamo novega na hodniku. Po glasu, ki sem ga slišala iz lastnikovega telefona, ko se je z njim pogovarjal, sem sklepala, da je približno mojih let. Moškega spola in seli se v garsonjero. Do sedaj so prihajali vedno (pre)mladci, tako da jim nisem posvečala posebne pozornosti. Zame so bili otroci. Pa ne, da sem tako stara, vendar mora biti vsaj že malo šarma, da me gane :) .

Običajno se nisem ozirala, tudi če sem slišala, da kdo ravno tako odhaja. Danes pa sem se kar nekaj “obirala”. Želela sem ga videti. Njegov glas je po telefonu (na daleč, stala sem kakšen meter in pol stran) deloval takooooo sexi. :)

In res ga zagledam. Najprej noge, ko je prihajal po stopnicah. Nato v celoti. Zelo primernih dimenzij, morda le malo premalo strehe nad orodjem, ampak sicer…zelo karizmatičen. S širokim nasmehom, ki je že zjutraj (bilo je malo pred 7 uro) krasil njegov simpatični obraz. Ker sem želela pojasniti svojo “nekomunikativnost”, sem mu razložila, da sem zjutraj (sem že omenila, da je bilo nekaj pred 7 uro :) ) še malo odsotna. Pa je dodal, da on tudi. Čeprav..izgledal je popolnoma buden in pripravljen na klepet. Gledal me je tako, da sem se že po prvih nekaj sekundah vprašala, če ga poznam. Oči so bile tako domače. Smehljale so se in bile prijazne. Lahko bi kar stala tam in ga gledala. Za hipec sem se zalotila, kako si želim, da bi se lahko ujela v čas, se z njim usedla na klopco ter se pogovarjala o vsemogočem. Zraven mi je še vedno prepevala pesem od včeraj; I want you to stay just a little bit longer. In kar naenkrat sem se znašla v zgodbi vročih ustnic, ki se sredi stopnišča predajajo intimnim užitkom…Takoj nato sem se zdrznila. Ej, jagoda, ustavi se, kaj počneš? To se tebi ne dogaja. Obnašaš se kot neumna najstnica. No, morda je k temu pripomogel tudi on. Ko sem ga vprašala, če še študira in je odgovoril: “Ne”, zraven pa dodal; “Ti pa verjetno, a ne?”. Sem bila precej presenečena, ker se nimam več za smrkljico, pa pravim: “Em, no, ja, ampak delam tudi.”. Nato pa v smehu dodam, da se mi zdi pa fajn, da je mislil, da sem še študenkta, ker očitno pol zgledam še tok mlada. Pa sva se nasmejala :) .

Ponudila sem se, da mu uredim internet (to sem do sedaj namreč naredila vsem, ki so se preselili, da ne bo pomot :) ). Ker ga v tem tednu ne bo več, bo to na sporedu verjetno šele naslednji teden. Če sploh. Ostale s hodnika namreč srečujem zelo redko. Bomo videli, kako bo z njim. Ampak običajno jih vidim 2-krat na tri mesece.

Čeprav…njega bi želela videti pogosteje.

Na poti v službo sem iskala razumsko razlago za svoje najstniške misli. Takoj sem podpisala izgovor, da je bila ura pred 7 zjutraj (kar sem že omenila, a ne?) in da sem takrat še vedno bolj odsotna in da mi senzorji takrat (verjetno) delajo drugače. A vseeno sem si neizmerno zaželela, da bi se z njim odpeljala nekam (kamorkoli) in se pogovarjala ure in ure. Ampak, ej, to se meni ne dogaja!

Običajno so drugi tisti, ki mi rečejo, da bi se z mano lahko pogovarjali ure in da se jim zdi, da me poznajo. Tokrat pa se je to zgodilo meni. Uf. Šele sedaj razumem, zakaj nekatere ta občutek (z)bega.

In ta fant mi kar ne gre iz glave. Ker dogajanja (v večini) zaznavam zelo intenzivno z vsemi čuti, mi misel na njega morda dodatno spodbuja še moj parfum, ki mi že od tuša naprej boža nos. Danes je namreč posebnega vonja, zato ga zaznavam še bolj intenzivno. (Pri tem se sprašujem, zakaj je vonj danes drugačen? Tudi danes sem namreč uporabila preizkušeno kombinacijo tuš gela, sticka in parfuma. Vonj pa je popolnoma drug, intenzivnejši, a hkrati nežen. Kaj se je še namešalo zaven? Feromoni? :) ).

Sem pa opazila, da se mi to jutrajnje srečanje že pozna na obrazu. Ko sem prišla na običajne kraje, so opazili razliko.

Vsakič znova sem presenečena, kako se mi vse pozna tudi na fizičnem telesu. Glede na dogodke se mi spremeni tudi barva oči. Da ne omenjam oblike obraza, telesa in polnosti ustnic. Res zanimivo.

 • Share/Bookmark

V kategoriji skriti zakladi, tisto moje novo, življenje

 

9 komentarjev Dodaj komentar

 • 1. Don Marko M  |  8.10.2009 ob 10:41

  uau,kaj vse lahko sproži ena sama pesmica….to bo še veselo….pa le pazi, da ti bo zmanjkovalo čim več kosov, ko mu boš internet montirala…. ;)

 • 2. plujem  |  8.10.2009 ob 13:28

  plujem

  Pesmica ima res poseben učinek. Glas tiste pevke “da energijo”. :)

  Hehe. :) Ampak ne glede na to, da imam tako rada sex, nisem take sorte… :)

 • 3. Don Marko M  |  8.10.2009 ob 14:59

  o kakšnem sexu pa zdaj razlagaš?….nisem nikjer opazil, da bi bil omenjen v postu…kaj to je povezano z nastavitvijo interneta? :) ….

 • 4. mayafaweks  |  8.10.2009 ob 18:12

  mayafaweks

  Nova ljubezen na obzorju..? Zgrabi ga! :D :P

 • 5. plujem  |  9.10.2009 ob 00:05

  plujem

  Marko: pri takih rečeh je sex vedno nekje zraven, na tak al drugačen način :) Pa tudi v besedilu je sex :) . Z internetom – lahko veliko, lahko nič; odvisno, na kakšen način :) .

  Mayafaweks: bil je trenutek, ki me je prevzel :D .

 • 6. Don Marko M  |  9.10.2009 ob 09:42

  ti me kar uči, zakaj vse se uporablja internet…. :lol:

 • 7. plujem  |  9.10.2009 ob 10:08

  plujem

  Hehe. Lahko se vpišeš v šolanje :) . Prijavnice še sprejemam :P .

 • 8. Don Marko M  |  9.10.2009 ob 12:47

  :) to že obvladam :) ….jih bom pa usmeril nekaj, tovrstnega učenja potrebnih, na tvoj naslov….upam le, da jim ne bo treba stati zjutraj že ob 7h na tvojem hodniku…. :)

 • 9. plujem  |  9.10.2009 ob 20:58

  plujem

  Marko, kako že vse veš? :) Saj ti ni treba biti nerodno :) . In kakšne bi poslal k meni?

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback na to objavo  |  Prijavi se na RSS komentarjev


 

Oktober 2009
P T S Č P S N
« Sep   Nov »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategorije

od 06.02.2010

tumblr visitor stats