Misli…

5.09.2009

…mi bežijo. So kot neubogljiva sila, ki divja po svoje. Poskušam jih nadzorovati, jih urediti in jih vkalupiti, da bi počele stvari, ki naj bi jih trenutno počele. A se ne vdajo. V trenutku me odnesejo na drugo stran. Odnesejo me tja, kjer je tako spokojno, lepo, toplo, mirno, hkrati pa divje vroče in strastno. In za trenutek se jim predam. Dovolim jim, da mi v glavi rišejo slike, da sestavljajo vzorce in me razvajajo s svojimi opojnimi predlogi. Ko postanejo občutki premočni, se želja kot strela sprosti skozi telo. Mišice se napnejo in zdi se mi, kot da za hipec zapredem. Potem se zdrznem. Ne želim prehitevati ničesar. Želim samo uživati v vsakem trenutku, ki mi ga življenje daje. Želim okusiti vse sadove svojega truda in si dovoliti misliti drugače od večine. Seveda se vsaj z enim prstkom še vedno držim kalupa ostalih, na trenutke tudi z dvema. A sicer si dovolim poleteti kot Jonathan Livingston Galeb.

Srečna sem, da se takšna, kot sem. Vesela sem, da čutim stvari, tako kot jih in da dojem svet na ta moj specifičen način. Hkrati sem tudi srečna za vse ljudi, ki mi prestrijo dneve. Nekateri izmed njih imajo zelo pomembno vlogo. Ni jih veliko. Lahko bi jih preštela na prste ene roke. A vendar. Nekateri mi vsakodnevno postrežejo z najboljšimi lekcijami, ki jih v zadnjem obdobju z astronomsko hitrostjo dojemam. Spet drugi so tisti, ki me vodijo v pravo smer in so preprosto tam oz. tukaj ob meni. Potem so seveda tisti, ki zaposlujejo moje misli na poseben način. In pa tisti, zaradi katerih se učim sprejemati drugačnost. No. Nekateri imajo več kot eno vlogo. Tisti so posebni :) .

  • Share/Bookmark

V kategoriji tisto moje novo

 

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback na to objavo  |  Prijavi se na RSS komentarjev


 

September 2009
P T S Č P S N
« Avg   Okt »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategorije

od 06.02.2010

tumblr visitor stats