Cilj št. 1: priklicati zdravje z dopusta

2.09.2009

Danes me je prešinilo; zdravje je odšlo na dopust, mene pa pustilo doma. Kaj mi je torej storiti, da prikličem zdravje najprej nazaj, potem pa greva skupaj na dopust. Destinacijo sem že izbrala: London. :) Nato pa prostrane planjave, kjer so poti speljane v položne steze, po katerih lahko nežno drsiš s smučkami. No. Za prvič bo nežno drsenje bolj spominjalo na slona, ki se znajde v trgovini s porcelanom. Ampak. Vaja dela mojstra.

Torej.

Kaj mi je storiti, da dosežem cilj?

Aktivnosti so dodane v zadostni količini. Spremeniti je potrebno vnašanje različnih hranil. Za to sem se najavila pri kolegu, ki me bo vpeljal v svet pestrega sestavljanja jedilnikov za zdravo prehrano. Takšno s polno vitamini.Mljask.

Za jutri zjutraj sem že skuhala sama. Po občutku. Na vodi kuhano proseno kašo, zraven pa sveže jabolko za odganjanje zdravnikov (za tiste, ki ne poznate; rek: 1 jabolko na dan odžene zdravnika stran :D ). Kosilo bo po občutku v domači menzi. Ostalo – verjetno kašica :) .

In seveda spremeniti misli. V njih je potrebno implementirati veselje, nasmehe, dobro voljo, pozitivno naravnanost in nasploh lepe misli. Ker slabe spodbujajo slabe stvari. Torej. Polno smeha. :D

Pa danes sem sklenila, da bom med svoje 4 stene naštimala točke in prostor za sproščanje. En prostor bo namenjen tudi pisanju. Pa polička za dišeče svečke mora biti. Pa ena lučka za medlo svetlobo.

Da.

Prijetno bo.

Potem nadalje. Pitje zadostne količine tekočine. Najpomembnejše. Seveda pitje vode. Vsako uro 2 dcl, priporočajo. Si moram nastaviti kozarec in piti.

In pa vonjave. Poleg svečk tudi mazila za telo. To me sprošča. Da dišim.

Pa še kaj bi našla. Ampak za danes bodi dovolj. :D

  • Share/Bookmark

V kategoriji samozdravljenje, tisto moje novo, zdravje Tagi:

 

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback na to objavo  |  Prijavi se na RSS komentarjev


 

September 2009
P T S Č P S N
« Avg   Okt »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategorije

od 06.02.2010

tumblr visitor stats