Pomembne stvari

1.09.2009

Vsakodnevno ugotavljam pomembne reči. Danes sem dojela del bistva. Vsaj zdi se mi tako.

Pred kakšnih tednom ali malo več sem žarela. Predprejšnjo soboto sem bila polna energije. Vesela, nasmejana, zadovoljna, srečna. Počutila sem se lepo in prav vesela sem bila, da sem taka, kot sem. Potem je prišel ponedeljek. Z njim težave, ki so se mene sicer dotikale postransko, a so me močno “označile”. Začela sem ugašati. In ko sem povedala tudi za telovadbo, sem začela ugašati še dodatno. Prejle sem brala Karmično diagnostiko. Sem šele na 50 strani, a sem prebrala že toliko pomembnih reči.

Ravnokar sem prebrala bistvo, vsaj zdi se mi tako. Po tem je bil občutek tako močan, da sem se morala uleči na tla (večkrat na dan se uležem na trda tla, da umirim svojo energijo). Počutila sem se tako težko, tako zelo težko, kot še nikoli. Ponovno me boli, zato je bil občutek tako močan. In takrat sem dojela. Dojela, kako škoduje slaba volja, slabe misli, slaba energija. In kako se to manifestira na druge ljudi.

Pa tudi kako se lahko odraža delo na enem delu na vseh drugih področjih človeka. Ogorevc piše, se z zdravljenjem simptomov spremeni tudi usoda. Zdraviti je potrebno vzroke. In koliko škode lahko naredijo ljudje, ki želijo pomagati, a ne znajo uravnavati svoje energije.

Ko sem to prebrala, se mi je pred očmi kar odvrtelo življenje za zadnjih nekaj let. Grozljivo je, kako vse dobiva smisel. In še bolj grozljivo je, ko veš, da se o tem ne moreš pogovoriti.

Ko bom imela tiste svoje stene, bom naredila noter posebno okolje. Tisto bo moj kotiček. Topel bo, a hkrati prijetno hladen.

Ko pišem te besede, z vsako črko dobivam “težji” občutek. Kot bi me nekaj vleklo dol. Zdi se mi, kot da bi mi na ramenih sedelo tisoč ton. Z različnimi načini to poskušam odpraviti. Z mahanjem z rokami, stresanjem rok, ležanjem, hojo – pa je še vedno tukaj. Ni slab občutek. Tak. Topel, a težek. Kot bi se mi vse mišice napele, tudi v vratu. Prsti postajajo okorni.

Nekaj je v tem. Pomembno je.

  • Share/Bookmark

V kategoriji tisto moje novo Tagi: ,

 

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback na to objavo  |  Prijavi se na RSS komentarjev


 

September 2009
P T S Č P S N
« Avg   Okt »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategorije

od 06.02.2010

tumblr visitor stats