Danes je pač tak dan

1.09.2009

Že spet razmišljam o mizi. Pravzaprav o prostoru pod njo. Kot muca, ki se skrije, bi tam ležala, zvita v klopčič, zaprtih oči in se delala, da nič okoli mene ne obstaja. Vsake toliko, bi se previdno premaknila, brez povzročanja pretiranih šumov. Ne bi namreč želela, da me odkrijejo. Bila bi tam skrita. Uživala bi v tišini in miru. Dovolila bi si, da se popolnoma sprostim. Uf. Da. Bilo bi pomirjajoče.

Sprašujem se, kaj je znova povzročilo ta občutek. Kaj me je znova pognalo v beg pred sabo, pred okolico, pred vsem. To, da ponovno bežim, vsekakor ni v prid mojemu razvoju. To vsekakor ne pomeni, da stopam na poti do cilja, ki ga želim doseči. Ampak – vprašanje. Kaj sploh želim doseči? Kam sploh želim priti?

Službeno. To je urejeno. Začrtano. Neobremenjujoče. No, razen občasnih stresnih trenutkov. Ampak to je zato, da je delo raznoliko. :)

Privat. Hja. To je bolj zapleteno. Trenutno sem spet v enem mehurčku. Skrita. Obdana z večimi lupinami, tako da ne more počiti. Niti se ni mogoče prebiti skozi. Postavila sem si cilj osebne rasti. Berem, razmišljam, načrtujem fizične aktivnosti, hkrati pa želim živeti za trenutek, brez misli na prihodnost, kje bom, s kom bom ipd. Še pred kratkim sem ga čutila. Sedaj ga več ne. Sploh se ne spomnim. Že kar nekaj dni. In ko se v tem mesecu dvakrat vračam tja, si želim, da ga ne srečam. Ker še nisem pripravljena. Ker spet želim svoje podmizje.

Ponovno se počutim kot muca maca, ki bi ležala sama in si z jezičkom celila rane. Ampak tokrat je drugače. Teh ran niti ne morem identificirat. Ker jih ni. Vsaj novih ne. So pa očitno neke stare, ki hodijo z mano.In spet jih je nekaj izzvalo. Ampak malo se mi sveti, kaj bi to lahko bilo.

Če je to, bo bolje čez 14 dni. Takrat bom imela svoje 4 stene ali pa še kakšno več. Pa svojo mizo, kjer bom lahko lizala rane.

Morda pa jih bom takrat že polizala kje drugje. Danes je tak dan. So tudi tisti dnevi, ki bi se morali, pa se še niso niti začeli.

Ah. Danes je pač tak dan.

  • Share/Bookmark

V kategoriji tisto moje novo Tagi: ,

 

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback na to objavo  |  Prijavi se na RSS komentarjev


 

September 2009
P T S Č P S N
« Avg   Okt »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategorije

od 06.02.2010

tumblr visitor stats